Манчестър Юнайтед е готов да влезе в битката за подписа на

...
Манчестър Юнайтед е готов да влезе в битката за подписа на
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед знае как може да изкуши Джуд Белингам

Манчестър Юнайтед е подготвен да влезе в битката за подписа на Джуд Белингам, като Борусия Дортмунд прави оценка халфа на най-малко 110 милиона евро, според The ​​Telegraph. Ливърпул и Манчестър Сити също показаха интерес, до момента в който испанският гранд Реал Мадрид интензивно ухажва британския национал.

В отчета се показва, че мениджърът на Юнайтед Ерик загар Хаг също е огромен обожател на Белингам и го вижда като " поколенчески гений ", кадърен да поеме капитанските отговорности на " Олд Трафорд " в някакъв миг в бъдещето. Дортмунд даде да се разбере, че към момента желае да задържи Белингам, като наставникът на отбора Един Терзич обществено помоли играча да остане. Ако 19-годишният футболист напусне обаче, желаната от немския клуб цена се чака да счупи английския трансферен връх от 100 милиона паунда, които Манчестър Сити заплати за Джак Грийлиш през 2021 година

Остава да забележим дали Юнайтед ще заплати толкоз голяма сума за Белингам, изключително когато имат други по-належащи трансферни потребности това лято. Съобщава се, че " алените дяволи " дават приоритет на нов номер 9, като измежду евентуалните цели са Виктор Осимен и Хари Кейн.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР